lørdag 3. september 2011

Og mens det striregner ute, oppgraderer vi inne.. 


Nå er vi i full gang med kjelleren hvor dette skal bli rommet til lillebror.
Spennende å følge prosessen i en oppussingsfase, og jeg lover å oppdatere underveis.. Storesøster skal få rommet vegg i vegg, og der holder vi fortsatt på å rive..


Jeg er allerede i full gang med planlegging av innredningen, og det blir gøy når den tid kommer :) Men foreløpig trives de små i loftsetasjen!
Kanskje det blir en sniktitt på barnerommene i løpet av helgen..

God lørdagskveld til dere kjære lesere som er innom :)

6 kommentarer:

 1. Spennende:) Gleder meg til å se..

  SvarSlett
 2. Hei!
  Første gang jeg kommenterer hos deg, men har fulgt deg en stund. Jeg også elsker slettvoll og Hennie stil! Du har det kjempe fint. Det jeg lurte på var om du kunne vise litt flere bilder fra boken. Er det verdt å kjøre 1.5 time for å kjøpe den? Eller har du noen ide på hvor man kan få bestilt den?
  Heidi

  SvarSlett
 3. Så spennende å starte helt fra bunn å lage et nytt rom. Gleder meg til å se det.

  Har tenkt å spørre deg hvilke type gulv du har lagt (leverandør og kvalitet). Det er så vakkert! Ser ut som det er en hvitlasert furu, men det er alltid litt vanskelig å se på bilder. Det varierer også veldig fra den ene produsenten til den andre.

  Ønsker deg en ny fin uke!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 4. Så gøy å lage et helt nytt rom. Blir spennende å se resultater :)

  Klem fra Lene

  SvarSlett
 5. det blir spennende å se resultatet :)
  her legger jeg ut bilder fra en fantastisk solrik helg, også skriver "alle" andre om striregn og innevær... jaja, for en gangs skyld var været i Nord-Norges favør...

  SvarSlett
 6. Heidi:
  Tusen takk for hyggelig hilsen! Det setter jeg veldig pris på..
  Når det gjelder den nye Slettvoll boken vil jeg si at det er absolutt verdt å kjøre 1,5 time for å kjøpe den!! Uten tvil! Den vil du kunne ha stor glede av i lang tid.. Jeg jobber for Slettvoll, så hvis du kontakter meg pr mail er det ingen problem for meg å sende den til deg..

  Og så Anette :) Håper det står bra til!
  Gulvet er et lutet furu laminatgulv fra Alloc! Vi er kjempe fornøyd med det. Det er særlig praktisk når man skal legge på store flater pga alluminiumslåsen som gjør at det ikke slipper. Og så tåler det en støyt :)

  Klem
  Christine

  SvarSlett